SCHRIJF U IN
BIJ DE ECZEEMVRIJ ACADEMY
 
 
Veel eczeempatiënten vinden het moeilijk om op de hoogte te blijven van de best practices en opportuniteiten van voeding om hun huid te helpen genezen.
 
 
Plan275 DeWegNaar2 5 vernieuwing
 
Toch is het belangrijk over een goede basiskennis te beschikken van voeding en leefstijl.
 
U verhoogt uw slaagkansen namelijk aanzienlijk als u mee aan het roer kan staan van uw eczeemstrategie, of als u op zijn minst in staat bent uw gezondheidsadviseurs te challengen in hun doen en laten.
 
Daarom lanceert Stijn Elsen een nieuw initiatief: de Eczeemvrij Academy, een 6-delige online opleiding over de essentie van therapeutische leefstijlaanpassingen bij eczeem.

 

ONLINE OPLEIDING?

Ja, online. Op uw eigen tempo.
 
U schrijft zich in (gratis), en we sturen u van tijd tot tijd een nieuwe module per e-mail. Elke module bevat een deel theorie en enkele praktijkoefeningen om de behandelde technieken in de vingers te krijgen.
 
U neemt voor elke module gewoon rustig de tijd om de inhoud van het vorige onderdeel door te nemen, te laten bezinken en in de praktijk te brengen.
 
En als u vragen hebt, staat Stijn Elsen klaar om u te ondersteunen via e-mail.
 
 
mijn verhaal 1 dokter DeWegNaar2 7
 

WAAROVER GAAT DEZE OPLEIDING?

Eczeemvrij Academy leert u hoe u uw gezondheid kan boosten met behulp van voeding en leefstijlaanpassingen.
 
We behandelen in vogelvlucht de slaagcriteria voor iedere eczeempatiënt, van minder histamine, chemicaliën en slechte vetzuren tot gezonde darmen en een evenwichtige pH balans.
 
And last but not least: we stellen deze opleiding open voor iedereen. Schrijf u hieronder in en u zal de link naar de opleiding in uw mailbox ontvangen.
 
 
SCHRIJF U GRATIS IN
 
 
 
 


Copyright @ Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl