Vragen of iets niet duidelijk?
Tel: 011436635 of Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

Van Eczeemvrij® Plan tot eczeemvrij leven

 
Met therapeutische leefstijlaanpassingen eczeem overwinnen? Het Eczeemvrij Plan wijst u de weg: door de oorzaken van eczeem uit uw leven te bannen én eczeemveilige voedingsstoffen op te nemen. Goed voor de gezondheid van uw lever, darmen en bloed. Uw lichaam krijgt zo de kans om uw huid te herstellen.


Het Eczeemvrij Programma is ontworpen om:

Diagram Eczeemvrij® Plan
 

Uitgebreid pakket aan tools

 
Vreest u dat het Eczeemvrij Plan niet past in uw drukke agenda? Wees gerust. Want het gezondheidsprogramma geeft concreet advies dat u gemakkelijk integreert in uw dagelijks leven.
 
Het Eczeemvrij Plan is één programma, verwerkt in een pak handige instrumenten.
 
eczeemvrijplan-afb-1 eczeemvrijplan-afb-2 eczeemvrijplan-afb-3
 
1. De theorie: helder overzicht
 
Alles begint bij de theorie. Het is belangrijk dat u weet wat de oorzaken van eczeem zijn, en hoe u ervan af raakt. U krijgt het overzichtelijk gepresenteerd in:
 
 
feedback check bordeaux  De Eczeemvrij-Richtlijnen. Deze handleiding is de basis van het Eczeemvrij Plan. Het geeft u concreet inzicht en advies om uw huid te herstellen.
 
 
feedback check bordeaux  De Eczeemvrij-video’s. Zit u liever niet met uw neus in de boeken?
Leer de krachtlijnen van het Eczeemvrij Plan via vier video’s. Zo ontdekt u stap voor stap hoe u eczeem kan overwinnen.
 
 
feedback check bordeaux  De Eczeemvrij-audiocursus.  Een aangename voice-over gidst u in een uurtje door het Eczeemvrij Plan. U beluistert de cursus op uw pc, smartphone en mp3-speler, waar en wanneer u maar wilt.
 
Benieuwd? Check eens een fragment: 
 
 
eczeemvrijplan afb 4 video player xs Foto Hellen Moes8
 
feedback check bordeaux  Een leven lang gezond en gelukkig. Via dit boek ontdekt u hoe ernstige fysieke, mentale en emotionele problemen omgekeerd kunnen worden, zonder medicijnen! 
 
 
 
feedback check bordeaux   Blijvend afvallen. Hoe valt u blijvend af? Niet door te diëten, wel door verstandig te eten. U leert hoe u dit toepast, vandaag en in de rest van uw leven.
 
 
eczeemvrijplan afb 588 eczeemvrijplan afb 15 eczeemvrijplan afb 6
 
2. De praktijk: handige hulpmiddeltjes
 
Nadenken over wat u gaat eten, de juiste ingrediënten in huis halen, … Met praktische hulpmiddeltjes gaat het des te vlotter!
 
 
feedback check bordeaux  Menuplanner. Met deze digitale tool plant u uw maaltijden voor de komende week in. U kiest uit 70 eczeemveilige recepten: ontbijt, lunch, diner, tussendoortje, … 
 
 
feedback check bordeaux  Planningskaart. Op dit A4-tje vult u uw weekmenu in. Zo breekt u niet langer uw hoofd over de vraag: wat eten we vandaag? Gemoedsrust verzekerd!
 
 
feedback check bordeaux  Persoonlijk boodschappenlijstje. Hyperefficiënt boodschappen doen? Gebruik een door ons meegeleverd lijstje, en cross ermee door de winkelrayons. Tijdwinst in the pocket!
 
 
feedback check bordeaux  Besliskaart. Deze digitale kleurplaat vertelt u welke voeding oké is, en welke niet. Zo neemt u altijd de juiste beslissingen. 
 
 
eczeemvrijplan-afb-8 folks at table275 Good Mood275
 
3. In relaxmodus: efficiënte oefeningen
 
Gezond eten is één ding, gezond doen een ander. Met de juiste oefeningen brengt u uw lichaam en geest in topvorm.
 
 
feedback check bordeaux  Stressmanagement-technieken. Leer praktische technieken om negatieve emoties en gepieker de baas te blijven. Zo vermijdt u dat stresshormonen uw immuunsysteem onderuithalen en uw huid aantasten.
 
 
feedback check bordeaux  Ademhalingsoefeningen. Ontdek hoe u uw gedachten tot rust brengt met de juiste ademhaling. In enkele minuten tijd bent u zen en helder. 
 
 
feedback check bordeaux  Bewegingsoefeningen. Bewegen is goed voor uw gezondheid en kan eczeem sneller helpen genezen. Hebt u maar weinig tijd? Geen nood: deze oefeningen doet u in elke ruimte, zonder dat u iets nodig hebt.
 
 
mijn-verhaal-2-wereld mijn-verhaal-2-gezond mijn-verhaal-2-beweging
 
4. Tips: reddertjes in nood
 
Eczeemveilig eten is niet zo moeilijk. Maar wat als u aan het shoppen bent? Of een hongertje krijgt op het werk? Met tips en tricks komt u zonder zorgen de dag door!
 
 
feedback check bordeaux  Voor de kleine honger. Een knorrende maag op school, op het werk of onderweg? Ziehier: de eerste hulp bij hongergevoel (EHBH). U krijgt een overzicht van eczeemveilige tussendoortjes.
 
 
feedback check bordeaux  Honger in gezelschap.  Het kan een uitdaging zijn: aan vrienden, familie of gastheren uitleggen waarom u bepaalde dingen niet eet. Ontdek een aantal handige tips om daarmee om te gaan. 
 
 
feedback check bordeaux  Voedingsadditieven in uw broekzak. Voeding zit vol additieven: onschuldige, twijfelachtige én slechte. U krijgt een handig overzicht op bankkaartformaat. Zo steekt u het gemakkelijk op zak!
 
 
feedback check bordeaux  Schat aan info. Er bestaat een schat aan online- en offline-informatie over eczeem. Al wat ik de voorbije jaren verzamelde, deel ik graag met ú!

 

photodune-1399322-plastic-game-fake-varied-vegetables-and-fruits-xs275 E-NummersVaag275 photodune-3565917-chemical-scientific-laboratory-multi-channel-pipette-xs275
 
5. Begeleiding: persoonlijke hulplijn
 
Volgt u het Eczeemvrij Plan? Dan staat u er niet alleen voor. U kunt altijd bij mij terecht!
 
 
feedback check bordeaux  E-mail. Ik ben gemakkelijk te bereiken via e-mail. Stuur me dus gerust al uw vragen, opmerkingen, bedenkingen, suggesties, … U ontvangt snel een reactie.
 
 
feedback check bordeaux  Persoonlijke begeleiding. Graag persoonlijker contact? Kom langs bij Gezondheidscentrum Prana. Ik sta er dagelijks voor u klaar, van maandag tot vrijdag van 8.00h tot 18.00h.
 
 
eczeemvrijplan afb 7 eczeemvrijplan afb 14 clickmeeting screenshot01 275
 
Het Eczeemvrij Plan biedt ook een antwoord op uw vragen. Wat zijn de grootste ‘fouten’ die eczeempatiënten maken? Welke behandelingsproducten (zoals crème en olie) werken écht? En waarom helpen traditionele voedingsadviezen voor eczeempatiënten niet? Kom het allemaal te weten. 
 
 

Efficiënte en veilige behandeling

 
Het Eczeemvrij Plan is een win win win. Want de behandeling is:
 
 
1. Natuurlijk
 
Maak u niet langer zorgen over de impact van zware, gevaarlijke medicamenten. Voortaan hebt u uw eczeem zélf onder controle. Met een levensstijl die eczeemsymptomen tenietdoet: dat is wetenschappelijk bewezen.
 
 
2. Oorzakelijk
 
Uw eczeemsymptomen duiken op door de ‘verkeerde’ leefgewoonten. Het Eczeemvrij Plan brengt de oorzaken in kaart, om ze dan doeltreffend aan te pakken. Zo focust u op de kern van het probleem. Goed voor een blijvend effect.
 
 
3. Gezond
 
Via het Eczeemvrij Plan bant u allergie- en ontstekingsbevorderende stoffen. Niet alleen uw huid plukt daar de vruchten van, maar uw hele lichaam. Het programma staat ook stil bij uw mentale gezondheid: zo hebt u straks een mens sana in corpore sano!

 

eczeemvrijplan-afb-19 eczeemvrijplan-afb-20 eczeemvrijplan-afb-21
 

Tevreden klanten aan het woord

 
Het Eczeemvrij Plan wérkt. Dat ondervinden honderden tevreden klanten. Lees de ervaringen van enkele enthousiastelingen.
 
 

"Versteld van wat de juiste voeding doet"

“Ik ben 23 en ga al evenveel jaren naar de dermatoloog. Ik betaalde dure visites en probeerde allerlei medicatie, maar tevergeefs. Tot mijn schoonzus mij naar Stijn Elsen doorverwees. Na het voedingspatroon twee weken te volgen, zag ik al resultaat! Mijn handen voelen glad aan, en er is zelfs geen droog velletje te bespeuren. De plekken waar jarenlang eczeem zat, zijn bijna niet meer zichtbaar. Nee, echt, ik sta ervan versteld wat de juiste voeding met een lichaam doet. Ik heb het ook niet moeilijk om het programma te volgen, want wat je ervoor terugkrijgt is veel te mooi. Zelfs mijn vermoeidheid en pijnlijke benen zijn verdwenen. Ik voel me gelukkig en fit: kan niet beter!”

- Caroline, Gent -

 

"De symptomen trekken stilaan weg"

“Jaren ging ik naar dermatologen en osteopaten. En deed een bloedgroepdieet. Nu blijkt de oplossing zo simpel! Ik volg het Eczeemvrij Plan nu een aantal weken, en merk dat de symptomen stilaan wegtrekken. Sowieso voel ik me veel beter in mijn vel. Niet meer vermoeid, veel meer energie, en een geheugen dat top is. Pas nu besef ik wat producenten allemaal in hun voedsel draaien, viezigheid die je lichaam vergiftigt.

- Manuel, Brugge -

 

"Mijn eczeem zag er nog nooit zo goed uit"

“Het speciale dieet leverde na een paar weken al resultaat op. Mijn eczeem zag er in jaren niet meer zo goed uit. Als ik zondig, komen de symptomen lichtjes terug. Ik ben blij dat ik eindelijk weet waar het probleem vandaan komt, en hoe ik het verhelp.”

- Kirsten, Tessenderlo -  

 

Betaalbaar, mét tevredenheidsgarantie

 
 
eczeemvrijplan afb 25 
 

Uw gezonde leven start met het Eczeemvrij Plan. Daarvoor betaalt u eenmalig 67 euro. Dat is vele malen voordeliger dan behandeling bij een therapeut of dieetsessie.

Nog een voordeel: u bespaart op uw boodschappen. Want dankzij de Menuplanner doet u geen impulsaankopen meer. Én haalt u de juiste hoeveelheden in huis, zodat er niets in de vuilnisbak verdwijnt.

 
Bestellen? Via beveiligde onlineshop
 
 
U registreert zich eerst. En betaalt dan in een beveiligde omgeving met uw krediet-kaart, Bancontact, Paypal of iDEAL.
 
Na de betaling ontvangt u een mail die uw bestelling bevestigt. En enkele dagen later valt het Eczeemvrij Plan al in uw brievenbus.

 

Niet tevreden? Geld terug!
 
Het Eczeemvrij Plan maakt u geen blaasjes wijs.
Het werkt echt. En ziet u toch niet het beloofde resultaat? Dan krijgt u uw geld terug.
 
Hebt u na vier weken nog altijd evenveel eczeemklachten? Is uw vermoeidheid niet verminderd? Of houdt u de aanpak niet vol? Stuur het Eczeemvrij Plan dan terug naar Prana cvba, Kanaalweg 15, 3550 Heusden-Zolder.
 
U ontvangt uw betaalde bedrag van €67 op uw rekening. Daarmee kunt u dan een andere gezondheidsaanpak uitkiezen; zoals voedingssupplementen, een dieet of een fitnessabonnement.

 

20New
 
 

Het antwoord op uw vragen

 
 
Wat maakt het Eczeemvrij Plan uniek?
 
Het programma is allesomvattend. U ontdekt theorieën over wat u wel en niet mag eten. U krijgt praktische hulpmiddelen (zoals recepten) die het u gemakkelijk maken. En het plan staat stil bij uw mindset. Want u leert stressmanagement-technieken om uw stress in te perken. Zo krijgt uw immuunsysteem alle ruimte om uw huid te herstellen.
 
 
Werkt het Eczeemvrij Plan voor elk eczeemtype?
 
Ja.
 
  • Atopisch eczeem en contacteczeem ontstaan door allergieën. Die zijn het gevolg van overgevoelige witte bloedcellen. En die komen er dan weer door de verkeerde voeding. Dus ook ú vindt uw heil in optimale voeding. Zo blaast u uw immuunsysteem nieuw leven in, en krijgt uw huid de kans om zich te herstellen. 

 

  • Hebt u seborroïsch eczeem? Dan is uw huidontsteking veroorzaakt door een schimmelinfectie. Aangepaste voeding én gistdodende behandelingsproducten maken uw symptomen een kopje kleiner.

 

  • Uitdrogingseczeem duikt op wanneer de beschermlaag van uw huid beschadigd is. Door uw lichaam de juiste voedingsstoffen te geven, bouwt het dat laagje opnieuw op.
 
Wilt u ook na amper een maand eczeemvrij zijn?
Bestel dan nu het Eczeemvrij® Plan.
 
 
67 Totaal Plan97 Deluxe Plan147 Coaching plan
 


Copyright @ Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl