Van patiënt naar adviseur

 
De bedenker van het Eczeemvrij Plan, wie ís dat?
 
Hallo. Ik ben Stijn Elsen. Op mijn 22ste kreeg ik eczeem, vooral op mijn voorhoofd en rond mijn mond. Vervelend, dus ik wilde niet bij de pakken blijven zitten.
 
Ik ging naar de dermatoloog. Die schreef me een steroïdencrème voor. Eerst verbleekte mijn huid ontzettend, maar daarna verbeterden ook de eczeemsymptomen.
Alleen … stopte ik met smeren? Dan kwamen de klachten telkens terug. 
 
 
ZalmX5
 Meer weten? Schrijf u in op onze nieuwsbrief.
 En ontvang meteen gratis 1 dagmenu en
 17 tips tegen de jeuk.
 

De volgende aan zet was mijn vader. Huisarts én geïnteresseerd in de invloed van voeding op gezondheid. Hij stelde me specifieke voedingsveranderingen voor. Die hielpen, maar ze kregen mijn symptomen nooit helemaal én definitief klein.

Dus trok ik zelf op onderzoek. In 2001 behaalde ik het diploma ‘Master of Science (MSc) in de Gezondheidspsychologie’. Waarna ik aan de slag ging als adviseur in ons familiebedrijf Prana Gezondheidscentrum. Mijn gezondheidsinzichten haalden ondertussen geregeld de media.
 
Blader wat artikels door:
 
  
Het Belang 214 cover3 MaarNatuurlijk214
  
Eczeemvrij na 4 weken
 
Het aantal eczeempatiënten blijft maar stijgen.[BronWereldwijd hebben 125 miljoen mensen last van eczeem
 
De universitaire wereld is geïnteresseerd. Uit een studie in het vakblad Dermato-Endocrinology blijkt dat er inderdaad een oorzakelijk verband is tussen voeding en de gezondheid van de huid. Ook ik bevestig dat. Want talloze theorieën heb ik bestudeerd én geprobeerd. En vandaag heb ik een overkoepelende methode gevonden die werkt: het Eczeemvrij Plan.  
 
 
mijn-verhaal-1-dokter mijn-verhaal-1-key mijn-verhaal-1-man-rots
 
Stel u even voor: u staat ’s morgens op, als een vat vol energie. U springt zonder problemen in de douche en duikt daarna zonder jeuk in uw kleren. Om te genieten van een ontbijt dat uw eczeemklachten niet bevordert. Dit scenario maakt u écht mee – binnen vier weken al. En dat voor altijd, want vanaf nu hebt u uw leven zelf in handen.  
 
 
Heldere theorie, praktische tips
 
 
Het Eczeemvrij Plan is een levensstijl waarbij u eczeembevorderende stoffen bant. Door te focussen op eczeemveilige voeding en stressmanagement, krijgt uw huid de kans om zich te herstellen. Dankzij mijn advies begrijpt u hoe uw huid reageert. U krijgt helder uitgelegd wat goed is, en wat niet. Dat geeft gemoedsrust. Begrijpen is natuurlijk nog wat anders dan … doen. Hoe past u de aangepaste voedingsgewoonten succesvol toe? Dat lukt met zeventig gevarieerde recepten die voor het grijpen liggen. En met praktische tips waarmee u het voedingsadvies gemakkelijk toepast in uw dagelijkse leven. 
 
Hongergevoel? Nee! Vervelende bijwerkingen? Nee! Eczeemvrij? Ja! 
 
Wilt u ook binnen een maand rondlopen zonder eczeem?


Copyright @ Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl