Zo helpt uw adviseur

 
 
De bedenker van het Eczeemvrij Plan, wie is dat?
 
Ik ben Stijn Elsen. Een aantal jaren geleden kreeg ik eczeem, vooral op mijn voorhoofd en rond mijn mond. Vervelend, dus ik wilde niet bij de pakken blijven zitten. 
 
 

ZalmX5
 
 Meer weten? Ontvang
 
 meteen gratis 1 dagmenu  
 
 en 17 tips tegen de jeuk.
 
 
 
Ik ging naar de dermatoloog. Die schreef me een steroïdencrème voor. Eerst verbleekte mijn huid ontzettend, maar daarna verbeterden ook de eczeemsymptomen. Alleen ... stopte ik met smeren? Dan kwamen de klachten telkens terug.
 
De volgende aan zet was mijn vader. Huisarts én geïnteresseerd in de invloed van voeding op gezondheid. Hij stelde me specifieke voedingsveranderingen voor. Die hielpen, maar ze kregen mijn symptomen nooit helemaal én definitief klein.
 
Dus trok ik zelf op onderzoek. In 2001 behaalde ik het diploma ‘Master of Science in de Gezondheidspsychologie’. Waarna ik aan de slag ging als adviseur in ons familiebedrijf Prana Gezondheidscentrum.
 
Mijn gezondheidsinzichten haalden ondertussen geregeld de media, zoals Goed Gevoel, Maar Natuurlijk en Het Belang Van Limburg.
 
Blader wat artikels door:
 
 
cover3 MaarNatuurlijk214 Het Belang 214 
 
 

ECZEEMVRIJ NA 4 WEKEN 

 

Het aantal eczeempatiënten blijft maar stijgen. Wereldwijd hebben 125 miljoen mensen last van eczeem.

De universitaire wereld is geïnteresseerd. Uit deze studie blijkt dat er inderdaad een oorzakelijk verband is tussen voeding en eczeem.

Ook 'The Food Hospital' bevestigt dat:   

 
"It's a dramatic difference,
definitely"
 
 
- Jack -
 
    
"I feel so happy,
I can't get the smile of my face"
 
 
- Toby -  

 

Heldere theorie, praktische tips

 
Het Eczeemvrij Plan is een levensstijl waarbij u eczeembevorderende stoffen bant. Door te focussen op stress management en eczeemveilige voeding, krijgt uw huid de kans om zich te herstellen.
 
Dankzij mijn advies begrijpt u hoe uw huid reageert. U krijgt helder uitgelegd wat goed is, en wat niet. Dat geeft gemoedsrust.
 
Begrijpen is natuurlijk nog wat anders dan … doen. Hoe past u de aangepaste voedingsgewoonten succesvol toe? Dat lukt met zeventig gevarieerde recepten die voor het grijpen liggen. En met praktische tips waarmee u het voedingsadvies gemakkelijk toepast in uw dagelijkse leven. 
 
 
 

Naar een eczeemvrij leven

 
 
Uw symptomen behandelen is één ding. Maar vormt het een duurzame oplossing? Nee.
 
Pak uw eczeem dus aan bij de bron, zodat de symptomen gewoonweg niet meer opduiken. Dat doet u door eczeemveilig te gaan leven. Het Eczeemvrij Plan gidst u naar een eczeemvrij lichaam, zónder vervelende bijwerkingen.
 
Zet vandaag nog de eerste stap naar een nieuw leven en bestel nu uw Eczeemvrij Plan.
 
20New


Copyright @ Gezondheidsspecialisten.be
Website built by 1place4ads.nl